Meistä

Lähes kaksi vuosikymmentä laadukasta siivouspalvelua!

Merelline on siivouspalvelualan yritys joka tarjoaa korkealaatuisia ja kattavia siivouspalvelualan ratkaisuja yksityisille ja yritysasiakkaille.

Missiomme

Paras asiakastyytyväisyys. Meidän missiomme on tarjota parhaat mahdolliset siivouspalvelualan ratkaisut luotettavasti, laadukkaasti ja edullisesti. Olla parasta siinä mitä ala asiakkailleen tarjoaa.

Visiomme

Nousta vahvaksi paikalliseksi työllistäjäksi Varsinais-Suomen alueella, yhdessä puhtaampaa ja vihreämpää huomista rakentaen.

Ota meihin yhteyttä, rakennetaan yhdessä teille kattava siivouspalvelukokonaisuus.

Ota yhteytta

Historia

Yrityksen perustajilla on lähes kahden vuosikymmenen kokemus siivouspalveluista. Vuosien varrella on saatu kokemuksia monenlaisista hankkeista, kuten majakkasiivous, laivasiivous ja työskentely merellä, telakkasiivous, liikuntatilojen ja toimistojen ylläpitosiivous, yrityssiivous, teollisuussiivous, kotisiivous, porrassiivous, ikkunanpesut, peruspesut ja vahaukset, öljyämiset. Palvelusta riippumatta, meillä on vahvaa ensikäden kokemusta. Haluamme tarjota vain parasta.

Arvomme

  • Asiakaslähtöisyys – haluamme palvella asiakkaitamme parhain mahdollisin tavoin. Arvostamme palautetta ja käytämme sitä kehittääksemme yhteistyötä vieläkin paremmaksi.
  • Jatkuva koulutus – koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti taataksemme parhaan mahdollisen palvelun. Työntekijöillämme on nuhteeton tausta, ja ovat työturvallisuus- ja ensiapukoulutettuja.
  • Luotettavuutta ja varmuutta – olemme läsnä asiakkallemme 24/7. Meillä on valmiudet nopeaan liikkeellelähtöön, jopa jo saman päivän aikana.
  • Ekologisuus – luonnolliset, allergiavapaat ja biohajoavat tuotteet.

Meidän kanssamme

Kohtelemme asiakkaan tiloja kuin omaamme.

Merelline on palveluun sitoutunut ja vakuutettu, mikä tarkoittaa että voit hyvillä mielin jättää yritystilat ja/tai kotisi meidän käsiimme.

Tyytyväisyystakuu

Panostamme jatkuvaan koulutukseen. Kaikki työntekijämme ovat vakuutettuja, ja työturvallisuus- ja ensiaputaitoja pidetään jatkuvasti yllä. Tyytyväinen asiakas päivän päätteeksi on paras kiitos.

Tiedossa suuret juhlat? Odotatko vieraita? Annamme sinulle budjettiisi sopivan tarjouksen jo saman päivän aikana, ja voit keskittyä itse juhlaan ja vieraisiin.

Puhdas koti, puhdas luonto

Paitsi että haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta, puhtaiden kotien ja toimitilojen ohella haluamme tehdä myös oman osamme kestävän kehityksen ja luonnon eteen. Käytössämme on ympäristöystävälliset, allergiavapaat ja biohajoavat tuotteet.

Ympäristöystävällinen palvelu
Vastuu- ja tapaturmavakuutukset
Koulutetut ja perehdytetyt työntekijät
Tyytyväisyystakuu
Paikallinen omistus

Palvelualueet

Merelline tarjoaa palveluja tällä hetkellä laajasti Varsinais-Suomen alueella. Kalustomme liikkuu nopeasti ja joustavasti silloin kun tarvetta on, jopa saman päivän aikana!

TurkuRaisioNaantaliKaarinaLietoMaskuRuskoPaimioNousiainenParainenSalo.