Ylläpitosiivous

 

Ylläpitosiivous

Liiketiloissa ympäristön siisteydellä on merkitystä, kun asiakas kävelee sisään. Merellinen ylläpitosiivous pitää huolen siitä että puhtaus huomataan!

Siististi hoidettu ympäristö

Toimistorakennusten suurimmat haasteet ovat tiettyihin paikkoihin pitkän ajan saatossa kertyvä pöly, jaloissa sisään kulkeutuva lika ja jatkuvasti kosketusten kanssa tekemisissä olevat pinnat – kaikki tuo vaatii säännöllistä ylläpitosiivousta pysyäkseen kunnossa. Merellinen ylläpitosiivous auttaa, jotta

  • liiketilasi antaa hyvän vaikutelman
  • sinulla ja asiakkaillasi on puhdas ja viihtyisä työympäristö
  • säästät aikaa ja rahaa

Merellinen kokenut henkilökunta on käytettävissä ympäri vuorokauden, jotta sinulla ja asiakkaillasi olisi huolettomampi huominen.

Yksilölliset ylläpitosiivouspalvelut

Jokaiselle asiakkaalle luodaan jo sopimusvaiheessa kattava ylläpitosiivousohjelma, jonka perusteella me pidämme huolta, että tilat pysyvät siistinä haasteellisissakin kohteissa. Siivouksen laajuus ja kesto vaihtelevat toimiston koon, työntekijämäärien, asiakasvirran ja mahdollisen budjetin mukaan.

Merelline on auki asiakkailleen joka ikinen päivä. Vuorokauden ympäri. Meille on tärkeää että asiakas viihtyy ja hänen työympäristössään viihdytään. Sitoutuminen laadun korkeaan tasoon ja sen ylläpitoon näkyy päivittäisessä työssämme. Ota meihin yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää.

 
Puhelin: 040 080 5898
Mon-Fri: 8:00 – 16:00
Ota yhteyttä