Siivouspalvelu Turku

Siivouspalvelu turku

Siivouspalvelu Turku

Vain pikainen soitto meille, ja kotisi/liiketilasi on puhdas. Merelline on ammattitaitoisten siivouspalveluiden tuottaja kohtuuhintaan Turussa ja lähiseuduilla. Asiakastyytyväisyys on tärkeää niin yritysten, kuin yksityisten kohdalla ja siihen panostetaan. Koko henkilökuntamme perehdytetään huolellisesti työhön ja laadun tarkkailuun. Kannamme vastuuta paitsi henkilökunnastamme, myös asiakkaistamme ja ympäristöstä jossa toimimme.

Tämän vuoksi työntekijämme käyvät läpi työturvallisuus- ja ensiapukoulutukset. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta. Kun valitset Merellinen, tiedät mitä tyytyväiset asiakkaamme jo tietävät – kattava ja vastuullinen huolenpito silloin, kun meitä eniten tarvitaan. Katso lista tarjoamistamme palveluista alla.

kotiisi siivouspalvelut (Muuttosiivous)

Muutto on aina yksi isoimpia stressin aiheuttajia. Vanha ja uusi koti on siivottava. Onneksi sen voi jättää ammattilaisille – anna Merellinen asiantuntijoiden huolehtia muuttosiivoukset puolestasi. Olitpa sitten muuttava vuokralainen tai vuokranantaja, move in/move out -siivous pitää huolen kodistasi silloin kun sinulla on muutakin ajateltavaa.

Kun paikka vuokrataan, on tärkeää että uusi asukas pääsee puhtaaseen kotiin. Ja vuokralaisena on taas tärkeää muistaa kunnollinen lähtösiivous. Vuokratakuu ei ainakaan jää siivouksen takia palauttamatta. Puhtaus lähtee pintaa syvemmältä!

Päivystyspalvelut

Tekikö joku oharit? Vai kävikö vahinko? Odottamattomia vieraita liian lyhyellä varoitusajalla? Tai oletko ehkä juuri saapunut uuteen kotiin muuttokuorman kanssa ja huomasit, että siivous on tehty huolimattomasti tai ei ollenkaan?

Ei hätää, päivystyspalvelumme toimii parin tunnin varoajalla Turku -alueella. Tulemme apuun silloin kun hätä on suurin! Soita meille +358 40 0805 898 ja lähetämme tiimin matkaan. Mitä aikaisemmin soitat, sitä paremmat mahdollisuudet meillä on tulla apuun haluttuun aikarajaan mennessä.

Kotisiivous

Työ, kodinhoito, lasten harrastukset ja vielä omakin aika – aina se ei yksinkertaisesti vain riitä. Tai ehkä jo fysiikka sanelee omat rajoitteensa kodinhoidolle. Olipa syy mikä tahansa, me haluamme antaa sinulle enemmän omaa aikaa ja tilaisuuden lievittää stressiä. Siinäpä hyvä syy siemailla lasillinen viiniä iltasella oman kodin lämmössä.

Kodin siivouksen ulkoistaminen voikin olla just se paras juttu! Merellinen tiimiltä onnistuu kodin perussiivous, isommat juhlasiivoukset, rappujen pesut ja säännölliset porrassiivoukset isompiinkin kohteisiin.

Juhlasiivoukset

Meistä monella on isoja juhlia tiedossa pitkin vuotta. Joulusiivouksesta nyt puhumattakaan. Ehkä häät, polttarien jälkeiset tai valmistujaiset – niiden suunnittelulta ei aina tahtoisi jäädä siivouksesta murehtimiselle aikaa. Mikä tahansa onkin suuren juhlan syy, Merellinen porukka on aina valmiina ja stand by. Soita meille, niin tiimimme tulee tekemään juhlistasi astetta paremmat siivoamalla paikat huolella kuntoon ennen elämän suuria kohokohtia!

Toimistosiivous / ylläpitosiivous

Meille asiakastyytyväisyys on ammattiylpeyden ohella se juttu miksi tätä tehdään! Meille on kunnia-asia että yritykselläsi on edustava ilme arjessa ja juhlassa. Joka ikinen kerta. Olipa kyseessä vähittäiskauppa, ravintola tai toimisto – tulemme sinun aikataulusi ja budjettisi mukaan ja pidämme tilat siistinä. Varauslistallamme on aina tilaa, oli yrityksesi sitten minkä kokoinen tahansa.

Kaikki kaupalliset siivoustyöt räätälöidään asiakkaan tarpeisiin. Useimmat toimistot pitävät mieluummin päivittäistä siivousta maanantaista perjantaihin, missä muut haluavat palvelua vain kerran pari viikossa. Kuinka usein Merelline puhdistaa, riippuu asiakkaan tarpeista. Entä jos et tiedä kuinka usein tilasi tarvitsevat siivousta? Ota meihin yhteyttä, niin tulemme mielellämme arviokäynnille.

Saat meiltä yhden ratkaisun sijaan valmiiksi räätälöityjä malleja joista valita se mieluisin – joustava palvelumme takaa että yhden ratkaisun valinta ei tarkoita siihen jumiutumista, vaan palvelupakettimme elävät tilanteiden mukaan. Arjessa ja juhlassa.

Rakennussiivoukset ja loppusiivoukset

Rakennuksen jälkeisessä siivouksessa jäljelle jäävät rakennusjätteet voivat vaihdella paljon riippuen siitä, miten urakoitsijat ovat projektin aikana siivoilleet.. Tästä syystä arviokäynti rakennuksen jälkeiselle puhdistukselle on usein tarpeen. Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse ja tiimimme tulee tekemään arviokäynnin maksutta. Saat tarjouksen suoraan sähköpostiin 24h sisällä käynnistämme.

Ympäristöystävälliset siivouspalvelut

Kestävyys ja ympäristönsuojelu ovat meille yhtä tärkeitä kuin sinulle! Siksi tarjoamme ympäristöystävällisen vaihtoehdon jossa käytämme ainoastaan biohajoavia ja eettisesti tuotettuja siivoustuotteita ja -aineita. Ne eivät sisällä haitallisia kemikaaleja eivätkä rasita ihoa tai hengitysteitä. Voit nukkua yösi hyvillä mielin tietäen, että valintasi suojelee myös ympäristöä.

Ikkunoiden ja toimistojen ikkunoiden pesu

Ikkunoiden puhdistuksen osalta tuotamme palveluita niin yrityksille kuin yksityisillekin! Henkilökuntamme on koulutettu turvalliseen ja ennaltaehkäisevään työskentelyyn myös haastaviin kohteisiin. Oli kyseessä yksityis- tai yrityssiivous, saat meiltä ikkunoillesi myös myrkyttömän, biohajoavan ja eettisesti tuotetun vaihtoehdon.

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja “Pintaa syvemmälle” viittaa juuri tähän. Tärkeää ei ole vain puhtaat ja kiiltävät pinnat tai asiakastyytyväisyys, vaan se kokonaisvaltainen linja jolla voimme tuottaa asiakkaillemme heidän valintojaan tukevat, parhaat mahdolliset vaihtoehdot ja palvelut. Puhtaat ikkunat nostavat sekä asunnon, että liiketilan ilmettä.

Lattian vahaus (Perupesut ja Vahaukset)

Näyttävätkö liiketilan lattiat vanhoilta ja kuluneilta? Eikö ylläpitosiivous riitä? Valitettavasti ajan mittaan lattioihin kertyy pinttynyttä likaa, pesuainejäämiä, haalistumia ja värjäymiä. Erityisen haastavaa se on silloin, kun lattiapintoja ei ole suojattu mitenkään. Mitä vanhemmat lattiat ovat, sitä haastavampaa on saada ne näyttämään hyvältä ilman kalliita remontteja.

Tietenkin niiden korvaaminen on aina vaihtoehto, mutta helpommalla pääsee kun kutsuu ammattilaiset heti kättelyssä paikalle. Suojatut pinnat on helpompi pitää puhtaana, ne säilyvät hyvännäköisinä pidempään ja mikä tärkeintä, säästää selvää rahaa.

Olipa kyseessä öljyäminen, lattian vahaus tai muu vaihtoehto – soita meille niin tiimimme kertoo lisää! Jotta lattiat pysyisivät hyvännäköisinä vuodesta toiseen, on niiden puhdistus, kunnossapito ja huolto välttämätöntä. Merellinen tiimi tulee pyydettäessä maksuttomalle arviokäynnille ja saat 24h sisällä käynnistä tarjouksen ja kunnossapitoehdotuksen.

Saunan pesu

Saunan säännöllinen puhdistaminen ja huolto on välttämätöntä. Esimerkiksi urheilutiloissa ja kuntosaleilla käyttövolyymi vaihtelee useista kymmenistä satoihin, jopa tuhansiin viikottaisiin kävijöihin ja kosteiden tilojen kunnossapito on äärimmäisen tärkeää. Jos etsit ammattitaitoista ja luotettavaa siivouspalvelutuottajaa, katso Merelline. Ota yhteyttä Merellinen tiimiin, kun tarvitset luotettavan ja pätevän siivouspalvelujen tuottajan! Olemme siellä missä meitä tarvitaan. Merelline palvelee ympäri vuorokauden numerossa +358 40 080 5898.

Palvelumme Turussa ja lähialueilla

20100 (VI ja VII kaupunginosat), 20200 (Iso-Heikkilä), 20210 (Pahaniemi), 20240 (Pansio), 20250 (Pitkämäki), 20300 (Raunistula, Kastu, Kähäri), 20320 (Hepokulta, Teräsrautela, Länsinummi, Ruohonpää), 20360 (Runosmäki, Kaerla), 20380 (Räntämäki, Oriketo, Saramäki), 20400 (Moisio, Yli-Maaria), 20460 (Jäkärlä), 20500 (Yliopiston alue), 20520 (Itäharju), 20540 (Itäharju, Nummi, Halinen, Kurala, Kohmo), 20610 (Pääskyvuori, Varissuo), 20700 (II kaupunginosa), 20720 (Vasaramäki), 20730 (Skanssi), 20740 (Ilpoinen), 20750 (Lauste, Vaala), 20800 (Virastotalo), 20810 (Mäntymäki, Vähäheikkilä), 20880 (Uittamo, Ispoinen), 20900 (Hirvensalo), 20960 (Satava, Kakskerta), 21330 ( Paattinen / Patis), 21340 (Tortinmäki).

Muutama sana Turusta

Turku on Suomen vanhin kaupunki ja samalla maan entinen pääkaupunki. Turun kaupungin historian katsotaan alkaneen tammikuussa 1229, jolloin paavi Gregorius IX antoi luvan siirtää piispanistuimen nykyisen Turun alueelle. Sana ‘turku‘ tarkoittaa toria. Tervetuloa Turkuun.

Puhelin: 040 080 5898
Mon-Fri: 8:00 – 16:00
Ota yhteyttä