Ikkunanpesu

ikkunanpesu turku

Ikkunanpesu

Merelline tarjoaa ikkunapesut ammatillisin ottein! Työntekijämme ovat varmoja osaajia ja kokeneita alallaan. Jokainen tekijä perehdytetään henkilökohtaisesti, työergonomiasta ja turvallisuudesta huolta pitäen. Varmistaaksemme tasaisen ja parhaan mahdollisen laadun, valitsemme käyttöömme vain parhaat mahdolliset aineet ja välineet.

Ympäristöystävällisyys on meille tärkeä asia, ja halutessasi voit tilata meiltä myös ympäristöystävällisen vaihtoehdon. Meiltä tilattu ikkunapesu varmistaa, että mikään osa-alue ei jää huomiotta – ei tahroja, ei valumia!

Ikkunoiden pesu kotiin

Monelle kodin omistajalle ikkunoiden pesu on aikaa vievä ja turhauttava urakka, ikkunoiden sijainnista riippuen se voi olla pelottavaa, jopa vaarallista. Jälkiä ja valumia on hankala nähdä. Merelline arvostaa sinun aikaasi ja turvallisuuttasi, tulemme ja pesemme kodin kaikki ikkunat puolestasi.

Ikkunapesut yrityksille

Puhtaat lasipinnat ovat yritykselle yhtä tärkeä käyntikortti siinä missä siistit sisätilat tai sujuva asiakaspalvelu. Kivijalkaliikkeissä ja vilkasliikenteisten katujen varrella sijaitsevissa toimistoissa lasipintojen likaantuminen on jatkuva ongelma, pakokaasut takertuvat ikkunoihin usein jo muutamissa päivissä. Tähän(kin) Merelline tarjoaa asiantuntevat ja toimivat ratkaisut.

Tilaa meiltä säännöllinen palvelu taatusti tasaisin hinnoin – ja voit jättää pakokaasut ja lasipinnat meidän huoleksemme. Ei lisälaskuja, ei lisäveloituksia. Ilmestymme ikkunoidesi taakse juuri silloin kun on sovittu. Joka ikinen kerta.

Puhelin: 040 080 5898
Mon-Fri: 8:00 – 16:00
Ota yhteyttä