Muuttosiivous

Muuttosiivous

Muuttosiivous

Muuttaminen on usein työlästä ja mukana on monta muistettavaa asiaa. Helpoin vaihtoehto on jättää siivouksesta huolehtiminen ammattilaisten käsiin. Muutto on tunnetusti yksi elämän stressaavimmista tilanteista! Tutut paikat ja rutiinit vaihtuvat, ja ottaa oman aikansa että tavarat uudessa kodissa löytävät paikoilleen. Jos siihen lisätään vielä huonosti hoidettu loppusiivous edellisten asukkaiden jäljiltä, on fiilis kaikkea muuta kuin hyvä.

Omistatko vuokra-asuntoja?

Asuntojen vuokraus on usein hektistä, eikä aikaa kaiken perusteelliseen tarkasteluun ole. Joskus sattuu huteja – edellinen asukas on siivonnut huolimattomasti, ja kun uusi muuttaa tilalle, on harmitus suuri. Ja aiheesta. Onneksi meillä on ratkaisu! Tilaa meiltä palvelu, niin me käymme tarkistamassa asuntojen kunnon puolestasi edellisen vuokralaisen lähdettyä!

Tarvittaessa dokumentoimme tilanteen ja suoritamme muuttosiivouksen lyhyelläkin varoajalla! Muuttamassa Turun alueelle tai pois? Tarvitsetko nopeaa tilannekatsausta? Tuliko kiire? Jäikö jotain tekemättä? Meillä toimii myös päivystyspalvelu, johon soittamalla saat meidät paikalle Turun, Raision ja Naantalin alueilla, sekä lähikunnissa vain kahden tunnin varoajalla! Hoidamme hommat ammattitaidolla, joustavasti, nopeasti ja hymyssä suin. Soita ja tilaa!

 
Puhelin: 040 080 5898
Mon-Fri: 8:00 – 16:00
Pyydä ilmainen arvio