Ikkunanpesu Turku

ikkunanpesu turku

Ikkunanpesu Turku

Ajan myötä ikkunat keräävät pölyä ja likaa, ja niiden kunto heikkenee jos ikkunoista ei pidetä huolta. Meillä ikkunapesut tehdään myös ympäristöystävällisin ratkaisuin, mikä varmistaa että saat samalla laadukkaan puhdistuksen vahingoittamatta ympäristöä. Ikkunoiden säännöllinen puhdistus parantaa kodin ja yrityksen yleistä hygieniaa ja auttaa myös ylläpitämään kiinteistösi kokonaisarvoa.

Tarjoamme ikkunanpesuja yksityisille ja yrityksille sekä Turussa että Turun ympäristökunnissa. Varmistamme aina, että palvelumme ovat asiakkaidemme odotusten yläpuolella. Merellinen kanssa voit olla varma että tarjoamme vain parasta.

Miksi valita meidät?

Tiimimme pesee ikkunasi huolella kaikkialta. Tiimimme tuo omat laitteet varmistaakseen, että työ tehdään oikein ja nopeasti, mutta huolella. Meillä on vuosien kokemus, jonka avulla voimme valmistautua asianmukaisiin työkaluihin riippumatta siitä, kuinka suuri projekti on.

Jokainen ikkunanpesu suoritetaan joutuisasti, mutta huolella. Ensimmäisen kerran kun teemme yhteistyötä, käymme läpi mahdolliset erikoistarpeet ja kohdat, jotta voimme tarjota huippuluokan asiakaspalvelua. Käydessämme niitä läpi saatamme esittää kysymyksiä ja huomaamme helposti sellaisetkin asiat joihin asiakas itse ei ehkä olisi osannut kiinnittää huomiota.

Lisäarvo, kun valitset tiimimme puhdistamaan ikkunasi säännöllisesti, voimme ilmoittaa mahdollisista vahingoista, joita kotiisi ikkunoissa tai ovissa on saattanut ajan kuluessa tapahtua. Tämän avulla voit vältää tulevia, mahdollisesti kalliimpia remontteja.

Turun ikkunanpesupalvelut
  • Ulkoikkunan pesu
  • Sisäikkunoiden pesu
  • Mukautetut ikkunanpuhdistusaikataulut
  • Liukuovien puhdistus
  • Suuret lasilliset ovet
  • Suurten peilien puhdistus

 

Jos haluat lisätietoja siivouspalveluista, soita meille ja voimme keskustella projektisi erityisistä tarpeista. Jokaisella yllä olevalla siivouspalvelulla voimme luoda tarpeidesi mukaan koostetun aikataulun.

Maineemme perustuu asiakastyytyväisyyteen. Joten kun soitat meille, tiedämme että sinulla on paljon muitakin vaihtoehtoja, mutta pyrimme tekemään meistä sen parhaan valintasi. Soitto Merellinen ammattilaisille on aina hyvä alku saada koti siistiksi – asiantuntemuksella ja nopeasti.

Puhelin: 040 080 5898
Mon-Fri: 8:00 – 16:00
Ota yhteyttä