Peruspesut ja vahaukset Turku

Lattian vahaus (peruspesut ja -vahaukset)

Lattian vahaus (peruspesut ja -vahaukset) Turku

Merellinen siivouspalvelut tarjoaa ammattimaiset ratkaisut lattianpuhdistukseen ja -huoltoon. Asiantuntijaryhmämme tarjoaa ammattimaista hoitoa kaikentyyppisille lattiapäällysteille.

Tarvitsetpa sitten kertaluonteisen siivouksen, jatkuvan lattian kunnossapidon tai jotain muuta lattianhoitoon liittyvää, voimme auttaa. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja monipuolisista palveluistamme.

Hellävarainen hionta-, puhdistus-, vahaus- ja/tai kiillotusprosessimme eliminoi tehokkaasti mikroskooppiset lika- ja pölyhiukkaset, jotka voivat salakavalasti kuluttaa ja naarmuttaa lattiasi pintaa. Lattian pitkäaikainen hoitosuunnitelma antaa niille hyvän suojan vaativiinkin kohteisiin. Asiantuntevasti koulutettu henkilökuntamme saa lattiasi taas kiiltämään.

Lattioiden peruspesut ja vahaukset yrityksille Turussa

Etsitkö hyvää siivouspalveluyritystä? Olipa kohteesi avoinna yleisölle tai vain työntekijöille, hyvin hoidettu lattia on elintärkeä. Lattian hoitaminen on usein paljon muutakin kuin vain imurointia ja moppausta.  Huolellinen lattioiden hoito pitää ne turvallisina, kestävinä ja hyvännäköisinä pitkään.

Useimmissa tapauksissa laajemmat siivoukset on parasta hoitaa yöllä tai aikoina, kun yritys on suljettu. Joskus kuitenkin voi käydä vahinko, eivätkä ne tai mahdolliset vuodot odottele aukioloaikoja. Tarjoamme myös laajan valikoiman päivystys- ja paikallaolopalveluita.

Lattian puhdistus vaatii usein muutakin kuin vain lakaisun, moppauksen tai imuroinnin. Ammattimainen lattianpuhdistus vaatii oikeat puhdistusaineet, työkalut ja kokemuksen. Merellineellä on laaja kokemus erilaisten lattioiden puhdistamisesta.

Palvelumme

   ✓ Koulut
   ✓ Kirkot
   ✓ Varastot
   ✓ Sairaalat
   ✓ Rakennustyömaat
   ✓ Näyttelytilat
   ✓ Kuntosalit
   ✓ Teatterit
   ✓ Pankit
   ✓ Country Clubs & Resorts
   ✓ Teollisuuskeittiöt
   ✓ Postit
   ✓ Rahoituslaitokset
   ✓ Vähittäiskaupat
   ✓ Ravintolat
   ✓ Tehtaat ja teollisuusrakennukset
   ✓ Urheilumahdollisuudet
   ✓ Lääketieteelliset ryhmät
   ✓ Hotellit
   ✓ Kuljetusyritykset
   ✓ Lentokentät
   ✓ Yritystoimipisteet

Puhelin: 040 080 5898
Mon-Fri: 8:00 – 16:00
Ota yhteyttä